TOMRO.EU

Beheer je Motorrijders en je Raceteam op de best mogelijke manier!

Huidige taal:
IT GB NL E D
Gebruikers online: 0 / 35 leden
Home| Paddock| Profiel| Bouten| Forum| Prijs| Reglement| Contact| App

In deze sectie willen we je met behulp van 10 simpele richtlijnen helpen bij je speltactiek. Zoals bij alle managementspellen worden fouten bij de eerste stappen vaak uit onervarenheid gemaakt. Door deze regels te volgen komt je spel niet in gevaar en wordt je niet uitgemaakt voor “newbie”.

01) Zoals in het echte leven, heeft één van de betere motorrijders die op één van beste motors rijdt vaak de overhand. Het tegenovergestelde ziet men weinig. Aangezien het budget een fundamentele factor is, dien je de ter beschikking gestelde Bouten niet te verkwisten, zonder dat je eerst basiskennis van het spel hebt verworven!

02) De banden vormen een heel belangrijke factor in de motorsport. Een goede uitrusting maakt het makkelijker goede rondetijden te rijden. Binnen de levering is het mogelijk banden te kiezen voor de specifieke weersomstandigheden van de sessie, wat dus een verbetering van de rondetijden betekent. Gebruik geen slicks wanneer het regent!

03) Het bezitten van topvaardigheden op elk gebied betekent niet dat je automatisch de overwinning zult behalen. Er zijn een aantal verborgen waarden die het verschil maken tussen concurrenten met dezelfde waarden. Er bestaat een optimale combinatie van motor en motorrijder die het verschil kan maken, waardoor deze ook met minder vaardigheden een gedogen concurrent kan zijn.

04) Bedenk dat men je motorrijder, na twee jaar bij jouw Raceteam te hebben geracet, een contract kan aanbieden. Een concurrent zou hem van je kunnen afpakken, inclusief alle door jou aangeschafte skills. Vergeet dus niet zijn contract te beheren wanneer deze op korte termijn verloopt!

05) Aan het begin van elk nieuw seizoen wordt de motor met al zijn upgrades gereset tot de Standaardversie. Alle deelnemers hebben op deze manier aan het begin van het seizoen dezelfde technische middelen om te ontwikkelen. De vaardigheden die tijdens het vorige seizoen zijn verworven zullen verloren gaan.

06) Op Tomro kun je gratis spelen. Sponsorinkomsten van het team, overwinningen, plaatsingen en sponsorinkomsten van motorrijders, geven de gebruiker de mogelijkheid om kampioenschappen te rijden zonder toevoeging van verdere fondsen. Uiteraard dient de balans in de gaten gehouden te worden en dient er rekening mee gehouden te worden dat men in het spel wedijvert tegen gebruikers die wel andere fondsen gebruiken.

07) Zoals in het echte leven, bestaat de mogelijkheid dat de motorrijder slachtoffer wordt van een ongeval en niet kan deelnemen aan de volgende wedstrijd of zelfs de rest van het seizoen. Op een aantal letsels na kan de Manager interveniëren, waardoor het mogelijk is dat de motorrijder binnen korte tijd herstelt en weer deel kan nemen aan de wedstrijden. Op andere letsels kan echter geen invloed worden uitgeoefend op de hersteltijd.

08) Een verzekering garandeert een restitutie tot 100 Bouten in het geval dat één van jouw motorrijders ernstig letsel oploopt, waardoor zijn seizoen ten einde is. Het is aan jou wat voor verzekering je afsluit, maar vergeet het niet!

09) Er is geen tijdslimiet wat betreft trainingen, kwalificaties en warming-ups, behalve wanneer er een nieuw evenement van start moet gaan. De hoeveelheid tijd die ter beschikking staat, is dus uitsluitend afhankelijk van het aantal banden waarover je beschikt. Als je eenmaal alle sets hebt verbruikt, is het niet meer mogelijk het parcours op te gaan. Het maximaal aantal samengestelde banden is vastgesteld op 8.

10) Het enige voordeel dat je hebt met meer dan één Raceteam, is dubbel zoveel plezier. Derhalve zijn er geen grenzen aan het aantal Raceteams dat je kunt beheren.