TOMRO.EU

Beheer je Motorrijders en je Raceteam op de best mogelijke manier!

Huidige taal:
IT GB NL E D
Gebruikers online: 0 / 154 leden
Home| Paddock| Profiel| Bouten| Forum| Prijs| Reglement| Contact| App

Vanaf de pagina Kampioenschap kun je de box van je motorrijders betreden, door simpelweg te klikken op het witte handje naast BETREED DE BOX.

Dit is het meest technische aspect van het spel. Je hebt hier beschikking over al wat nodig is om de beste tijden te behalen naar gelang het materiaal dat je ter beschikking hebt.

In het venster Fijnafstemming – Aanpassingen vindt je de instellingen van de motor van de geselecteerde motorrijder. De instellingen zijn gebaseerd op de hiervoor gekochte materialen in Motorontwikkeling. De tekst STANDARD betekent dat er voor dit onderdeel geen aankopen zijn gedaan en dus het standaardonderdeel gebruikt wordt.

Het veranderen van de instelling met één punt kan een verbetering of een verslechtering betekenen van de rondetijd. Door te klikken op SLA FIJNAFSTEMMING – AANPASSINGEN OP, kun je de pagina BETREED DE BOX verlaten en bij terugkomst de laatst opgeslagen stand terugvinden.

De letter aan de binnenkant van de banden geeft het type aan dat op dat moment gemonteerd is op de motor. Het nummer geeft de bandenset weer die is gebruikt en het percentage verwijst naar de slijtage. 100% houdt in dat de band nieuw is, 0% dat de band versleten en niet meer bruikbaar is. Als je de eerste bandenset op de motor had, moet je set 2 monteren om te kunnen blijven rijden, enzovoort.

In het venster onder de aanpassingen is te zien hoeveel bandensets nog beschikbaar zijn. Je Raceteam beschikt over 4 bandensets voor 4 soorten samenstellingen van de banden voor elke race (van vrije training tot de race). Je hebt de mogelijkheid andere banden en andere samenstellingen te kopen met de Bouten die je ter beschikking hebt. Je kunt niet meer dan 9 (negen) banden hebben van elke samenstelling.

Let goed op de symbolen van de weersverwachtingen op de blauwe balk van de beschikbare Bandensets en op het DASHBOARD van de lopende sessie. De symbolen dienen overeen te komen. Als dit niet het geval is, zijn de gekozen banden waarschijnlijk niet optimaal voor de huidige weersomstandigheden. Je kunt je motorrijder een paar rondjes laten maken op het parcours, waarna hij, eenmaal terug in de box, tijdens het TECHNISCH OVERLEG zijn indrukken geeft van de motor. Je technici zullen dankzij deze suggesties zeker een oplossing vinden om de tijden te verbeteren.

Je beschikt ook over telemetrische gegevens om, ronde na ronde, de optimale stand te zoeken. Volg het advies van je technici op, die je de beste aanpassingen zullen tonen nadat zij de mening van de motorrijder hebben aangehoord.

Om het parcours op te gaan, hoef je enkel het aantal ronden dat je wilt rijden in te voeren en op het groene icoontje te klikken. Je ontvangt vervolgens de telemetrische gegevens, die de prestaties weergeven in volgorde van tijd met details over de slijtage van de banden en het brandstofverbruik. Op het DASHBOARD is een samenvatting van de beste tijden zichtbaar.