TOMRO.EU

Beheer je Motorrijders en je Raceteam op de best mogelijke manier!

Huidige taal:
IT GB NL E D
Gebruikers online: 0 / 154 leden
Home| Paddock| Profiel| Bouten| Forum| Prijs| Reglement| Contact| App
Na de inschrijving wordt er een 15-jarige Rookie motorrijder toegewezen. De Rookie blijft 5 jaar in het eigen Raceteam, waarna kan worden besloten om hem in het Raceteam te houden of om hem op de markt te brengen.

Het Raceteam mag uit maximaal 3 motorrijders bestaan (2 motorrijders tussen de 20 en 30 jaar en 1 Rookie tussen de 15 en 20 jaar).

De Rookie ontvangt bij elke rit 8 skill-punt die naar wens kan worden toegewezen. Als de Rookie binnen de 5 jaar alle wedstrijden rijdt, kan hij worden gebruikt in het hoofdraceteam met de verkregen en voorheen toegewezen skills.

In het Rookie kampioenschap wordt de rit binnen het tijdsbestek van een evenement uitgevoerd. De tijden kunnen tot aan het einde van de aangegeven termijn van het EVENEMENT onder het punt WEDSTRIJD worden verbeterd. De eindkwalificatie van de wedstrijd zal uitsluitend op dit tijdspunt worden weergegeven. De motorrijder verzamelt 1 skill-punt, die vervolgens op deze pagina kan worden toegewezen.

Bij het rijden van ritten op de piste, worden de tijden ook weergegeven wanneer er slechts één ronde wordt gereden. Echter, op het dashboard worden deze uitsluitend weergegeven als de daadwerkelijke wedstrijdritten worden gereden.

Er worden 5 componenten ter beschikking gesteld voor elk onderdeel; deze kunnen kosteloos worden verwisseld als dit gunstig wordt geacht om de optimale opstelling te verkrijgen voor de wedstrijd. Het verwisselen van het component kan zowel op de Rookie-hoofdpagina als op de pagina Instellingen – Afstellingen binnen in de Box worden uitgevoerd.

Wanneer de leeftijd van 20 jaar wordt bereikt, verdwijnt de motorrijder van de Rookie-pagina en wordt er een nieuwe motorrijder van 15 jaar toegewezen aan de Manager. De motorrijder blijft 2 seizoenen lang uitsluitend voor het Raceteam waaruit hij is voortgekomen beschikbaar op de markt, waarna hij beschikbaar zal zijn voor iedereen.